Dit bericht heeft april 2022 in diverse media gestaan. 

Het was twee jaar lang behoorlijk improviseren, want vanwege de maatregelen kon de tweewekelijkse ontbijtbijeenkomst regelmatig niet doorgaan. Desondanks heeft de businessclub (online) de bijeenkomsten voortgezet, staat er een enthousiast bestuur dat er zin in heeft én is er ruimte voor nieuwe leden!

Businessclub Grevelingen is een Businessclub die ondernemers van Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee met elkaar verbindt. Iedere twee weken ontmoeten ondernemers elkaar tijdens een ontbijt bij Zeil- en surfcentrum Brouwersdam. Met als doel hun netwerk te vergroten en elkaar business te gunnen.

Het nieuwe bestuur, aangetreden sinds 1 januari 2022, wordt gevormd door Rick Jendrusch van Zeil- en surfcentrum Brouwersdam (voorzitter), Martijn Hop van Houblon Advocaten, Jacqueline Kieviet van Interaction Werkt en Esther van der Welle van ZOUT Media. Tijdens de ontbijtbijeenkomsten is er gelegenheid om je bedrijf te pitchen, vindt er een bedrijfspresentatie plaats en is er ruimte voor aanbevelingen en getuigenissen. De bijeenkomsten verlopen volgens een strak format, waardoor iedere bijeenkomst stipt om 9.00 uur eindigt en je je werkdag kunt vervolgen.

Bij de Businessclub zijn uiteenlopende bedrijven aangesloten. Van ZZP’ers tot bedrijven met meer dan 300 medewerkers. Rick Jendrusch vertelt: “Binnen de club zijn diverse branches vertegenwoordigt. Doordat er branche-exclusiviteit geldt kan er maar één bedrijf per branche deelnemen. Hierdoor is de club zeer divers en vormen we een ­gemêleerd gezelschap.”

Esther van der Welle geeft aan: “Het mooie van de Businessclub vind ik dat je met de ondernemers uit de club een goede relatie opbouwt. Hierdoor bouw je vertrouwen op en is het prettig zaken doen. Daarnaast kun je ook met elkaar sparren over zaken waar je tegenaan loopt. We noemen elkaar niet voor niets ‘businessclubvrienden’!”

De Businessclub staat open voor nieuwe leden. Ben je ondernemer of medewerker bij een bedrijf en wil je eens komen kijken? Je kunt als gast twee keer kosteloos aanschuiven om kennis te maken met de Businessclub. Op www.businessclubgrevelingen.nl vind je meer informatie over data en tijden en kun je je aanmelden.