Voor Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam is Businessclub Grevelingen een interessante club met ondernemers uit de regio. We kunnen ons netwerk en kennis delen, daarnaast gunnen we elkaar de business en werken we veel samen.

Ieder bedrijf versterkt elkaar met zijn kwaliteiten en neemt producten naar behoefte af. Wat heel fijn is, is dat iedereen uniek is in zijn bedrijf waardoor er geen concurrentie binnen de club is. Zo kunnen wij met een gerust hart onze bedrijfstak binnen deze club laten groeien door mooie en unieke bedrijfsuitjes te organiseren voor de leden. Daarnaast krijg je een persoonlijke band met elkaar, je ziet elkaar om de dinsdagochtend bij een gezellig ontbijt. Door deze persoonlijke band maak je ook in je vrije tijd gebruik van de andere bedrijven en ben je automatisch een wandelend reclamebord voor elkaar!

De energie die deze ondernemers uitstralen zorgt er voor dat we allemaal harder willen werken! Dat is zo gaaf!

Rick Jendrusch – Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam

Businessclub Grevelingen is een warm bad waar je iedere 14 dagen elkaar treft.

Doordat je elkaar zo frequent ontmoet, bouw je een band op, die verder gaat dan alleen zaken doen. Je vertrouwt elkaar en stelt je netwerk beschikbaar.

Dat alles onder het genot van een (h)eerlijk ontbijt, maakt dit tot een fijne manier van samenwerken.

Morien Janse – Welcome in Zeeland

Actief op social media

De businessclub én onze leden zijn actief op social media. Volg ons op Facebook of Linked-In door op onderstaande buttons te klikken. Op de sociale netwerken kunt u de profielen van onze leden vinden.

Al enkele jaren lid van Businessclub Grevelingen met BeCare. Van Meerzicht via Werelds aan Zee naar Yacht Club Marina Port Zelande en nu aangeland op Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam voor een tweewekelijks ontbijt.

Zakelijk een verrijking voor het netwerk en fijn dat we ons netwerk kunnen inzetten voor de andere leden, want dat is waar het omgaat.

Met de ontbijtbijeenkomsten en de andere afspraken die we met elkaar hebben, bouw je zakelijk maar in veel gevallen ook vriendschappelijk een band op en niet alleen een band, maar ook vertrouwen.

Vertrouwen is de basis van het openstellen van het netwerk en het delen van contacten. Prettige bijkomstigheid; er is geen een lid met een ochtendhumeur, dus de bijeenkomsten zijn naast nuttig ook gezellig!

Irene Drenth – BeCare