Weet je waar wij blij van worden? Het verbeteren van de marketing & communicatie van bedrijven zodat ze betere resultaten behalen.

ZOUT Media is een reclamebureau uit Middelharnis, dat met 5 mensen werkt aan de positionering en marketing van bedrijven. Wij hebben een strateeg, websitebouwer, designer en online marketeers in huis. Het is ons doel om ondernemers te helpen hun groeiambities waar te maken. Waarom stilstaan als je vooruit kunt?

Wij geloven in een aanpak waarin merkstrategie en marketing een belangrijke rol spelen. Na een strategische sessie waarbij we inzoomen op de kern en de ‘why’ van het bedrijf ontwikkelen we een creatief merkconcept. Dit merkconcept vormt de basis onder alle uitingen. Vanuit deze basis wordt er meegedacht over naamgeving en ontwikkelen we een visuele identiteit (logo & huisstijl) en website.

Daarnaast zijn wij jouw externe marketingafdeling die maandelijks bezig is met de marketing van jouw bedrijf. Hiertoe zetten we offline en online middelen in. Van social media advertising tot SEO-traject en van brochure tot advertentie in de krant. Op die manier heb je er zelf geen omkijken naar en weet je zeker dat je impact gaat maken.

Kennismaken? Gewoon doen. Als je vooruit wilt.

Dirk & Esther van der Welle